Skip to content

e-Lybra

“Η βασική λειτουργία του συστήματος e-Lybra είναι η ανάλυση και η  αναζήτηση ανισορροπιών στο ενεργειακό επίπεδο.”

– Dr. Ψύλλος Ιωάννης

Ομοιοπαθητικη ιατρικη
e-Lybra To Κορυφαίο σύστημα βιοσυντονισμού για σας.
e-Lybra To Κορυφαίο σύστημα βιοσυντονισμού για σας.

Με μια βάση δεδομένων που ενσωματώνει εκατοντάδες χιλιάδες διαθέσιμα σκευάσματα, το λογισμικό του συστήματος e-Lybra με την αυτοματοποιημένη λειτουργία σάρωσης εντοπίζει ζητήματα και λειτουργεί διαδραστικά κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας για να εκτιμήσει ποια σκευάσματα θα προτείνει για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.  Στο λογισμικό του συστήματος υπάρχουν Βότανα της Κινέζικης Ιατρικής Βότανα γενικά Αιθέρια έλαια Ανθοϊαματα Βιταμίνες Ιχνοστοιχεία Βελονιστικά σημεία Ομοιοπαθητικά και πολλά άλλα.

Βιο-συντονισμός

“Το σύστημα βιοσυντονισμού e-Lybra με ποσοστό πρόβλεψης 99% προσφέρει αναγνώριση σιγουριά και κύρος σε κάθε θεραπευτή της Συμπληρωματικής Ιατρικής. ”

– Dr. Ψύλλος Ιωάννης

e-lybra
Τηλεφωνήστε μας για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση & ετοιμαστείτε για την επόμενη Συνεδρία.

 Αναλυτική αξιολόγηση της λειτουργικότητας και της υγείας των οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου σώματος: Μία γρήγορη και αξιόπιστη αξιολόγηση  του οργανισμού θα  μας δείξει τυχόν επιβαρύνσεις σε  όργανα ή συστήματα του οργανισμού και την πιθανή εξέλιξη.

Διατροφική δυσανεξία: Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας   ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού. Οι συγκεκριμένες τροφές  προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και μακροπρόθεσμα οδηγούν σε  συσσώρευση τοξινών λίπους και περιττά κιλά.

Παρόλο που η διαταραχή έχει τη βάση της σε δυσλειτουργία του εντέρου ο προσωρινός  αποκλεισμός αυτών των τροφών οδηγεί σε απώλεια βάρους, ευεξία και αντιμετώπιση πολλών ασθενειών χωρίς τη χρήση συγκεκριμένου διαιτολογίου.

Επάρκεια θρεπτικών ουσιών: Κατά γενική ομολογία η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, όμως η κλινική εμπειρία έχει δείξει ότι πολλές σημαντικές θρεπτικές ουσίες απουσιάζουν. Οι εξετάσεις αίματος δεν μας δείχνουν πάντα με αξιοπιστία τις πραγματικές ελλείψεις από απαραίτητα δομικά στοιχεία όπως το ασβέστιο ο σίδηρος το μαγνήσιο που μπορεί να παραμένουν σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο παρουσιάζει εκδηλώσεις από την έλλειψη τους Ο βιο-συντονισμός ανιχνεύει και επιβεβαιώνει τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού .

Πάνω από 330000 ενεργειακές υπογραφές από ομοιοπαθητικά ανθοΐάματα βιταμίνες ιχνοστοιχεία βελονιστικά σημεία τροφικές δυσανεξίες.
Πάνω από 330000 ενεργειακές υπογραφές από ομοιοπαθητικά ανθοΐάματα βιταμίνες ιχνοστοιχεία βελονιστικά σημεία τροφικές δυσανεξίες.

Η Ομοιοπαθητική αποτελεί την ποιο ολοκληρωμένη απάντηση υγείας. Για να είναι πλήρης όμως χρειάζεται κάποιο μέσον για την ακριβή ανίχνευση του κατάλληλου ομοιοπαθητικού σκευάσματος. Οι συσκευές βιο-συντονισμού αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε ομοιοπαθητικό. Με την μοναδική ιδιότητα τους να ανιχνεύουν τις ακριβείς συχνότητες του ατόμου έχουν την ικανότητα να βρίσκουν τα σκευάσματα που ταιριάζουν απόλυτα στη περίπτωση του ατόμου αλλά και των προδιαθέσεων του
Σε πολλές περιπτώσεις για να ολοκληρωθεί η ομοιοπαθητική θεραπεία οι συσκευές

Bιο-συντονισμού θα προτείνουν παράλληλα βότανα βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ανθοϊάματα ή άλλα ενεργειακά ή μη σκευάσματα τα οποία εξατομικεύονται και επιλέγονται για τον καθένα ξεχωριστά Με την απόκτηση της συσκευής προσφέρεται δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη.

Το μοναδικό ολιστικό σύστημα για το φυσικό σώμα τις κληρονομικές προδιαθέσεις και το ενεργειακό σώμα.
Το μοναδικό ολιστικό σύστημα για το φυσικό σώμα τις κληρονομικές προδιαθέσεις και το ενεργειακό σώμα.

Το Τέλειο Σύστημα Ενεργειακής Ανάλυσης

Η βασική αρχή του συστήματος elybra είναι η αναζήτηση ενεργειακών ανισορροπιών στο ανθρώπινο σώμα. Το εύρος της ανάλυσης περιλαμβάνει τα πνευματικό, συναισθηματικό και ενεργητικό σώμα τα οποία όλα – όταν συνεργάζονται με αρμονία- συμβάλλουν στην ευημερία ολόκληρου του φυσικού ανθρώπινου σώματος. Αν ανιχνευθούν ανισορροπίες, τότε το e-Lybra θα αναζητήσει κατάλληλες ενεργητικές συχνότητες για να βοηθήσει στην επίλυση κάθε ανισορροπίας. Αυτές παρουσιάζονται σε ένα πίνακα που αποθηκεύετε για μελλοντική αναφορά.

Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες ενεργειακά μοτίβα όπως:

  • Ομοιοπαθητικά
  • Ανθοϊάματα Bach
  • Βιταμίνες & Συμπληρώματα
  • Σύνθετα Ομοιοπαθητικά
  • Τροφικές Δυσανεξίες
  • Βελονιστικά Σημεία
  • Ενεργειακά Γεωμετρικά

Σχήματα και πολλά άλλα, διαθέσιμα στο λογισμικό του συστήματος elybra. Περιλαμβάνει δε μια αυτόματη λειτουργία σάρωσης, η οποία εντοπίζει ενεργειακά μπλοκαρίσματα και εργάζεται δια δραστικά κατά τη διάρκεια της κάθε συνεδρίας, για να αξιολογήσει τις κατάλληλες συχνότητες για τη λύση του προβλήματος. Εναλλακτικά, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την ανάλυση, μια σειρά διορθωτικών μοτίβων για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Συχνές ερωτήσεις

Το τεστ βιοσυντονισμού απαντά στα δύο πιο σημαντικά ερωτήματα:

Τι πρέπει να θεραπεύσω;
Και με ποιο τρόπο θα θεραπευτώ;

Η μέθοδος αυτή εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς αντικαθιστά πολλές ειδικότητες ιατρών και εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις. Μια  πρωτοπόρα διαγνωστική μέθοδος. Η διαφορά με τις άλλες διαγνωστικές μεθόδους είναι ότι με τη συγκεκριμένη μέθοδο βλέπουμε την προδιάθεση του ανθρώπινου οργανισμού να νοσήσει πριν εμφανιστεί το σύμπτωμα, ενώ με τις άλλες, όπως με το αίμα, τους υπέρηχους, τον μαγνητικό και αξονικό τομογράφο μπορούμε να εντοπίσουμε μόνο το σύμπτωμα.

Επίσης, με τη μέθοδο αυτή μπορούμε διαγνωστικά να γνωρίζουμε το ενεργειακό μας προφίλ. Φυσιολογικό ενεργειακό προφίλ σημαίνει πως ο οργανισμός μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις παθήσεις και να χειρίζεται τη φυσιολογία του καλύτερα από έναν οργανισμό που έχει διαταραγμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Επιπλέον, με τη μέθοδο του ηλεκτρομαγνητικού προφίλ μπορούμε να δούμε το επίπεδο τοξικότητας, τον ψυχο-νευρο-ενδοκρινο-ανοσολογικό
άξονα (αύρα) που παίζει τεράστιο ρόλο στη φυσική ρύθμιση του οργανισμού μας.

Τέλος, με την τεχνολογία αυτή μπορούμε να δούμε χρόνια και μη μιάσματα ,δηλαδή προδιαθέσεις νόσου (μικρόβια, ιούς κτλ. που ίχνη τους υπάρχουν ακόμα μέσα μας), τα οποία με αιματολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύονται, οπότε ο οργανισμός μας μπορεί να υποτροπιάσει ανά πάσα στιγμή.

Η Βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ανώδυνη και γρήγορη μέθοδος εξέτασης και θεραπείας που παρέχει τη δυνατότητα ειδικά να αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις ασθένειες με επιτυχία!

Αυτό είναι συναρπαστικό, επειδή πολλές ασθένειες, (και ιδιαίτερα αλλεργικές και χρόνιες ασθένειες), δεν είναι εύκολο να θεραπευτούν και πράγματι, σπάνιοι είναι αυτοί που θεραπεύονται με τις συμβατικές ιατρικές μεθόδους.

Ο Βιοσυντονισμός επιτυγχάνει εξαιρετικά καλή κι ακριβείς διάγνωση και θεραπεία σε όλους τους  τομείς!

Αποκτήστε την συσκευή e-Lybra

Homoeopathy

Η ομοιοπαθητική είναι μια ολιστική προσέγγιση και σαν σύστημα εξισορρόπησης του οργανισμού υποστηρίζει εξατομικευμένα το άτομο.

Ακολουθήστε μας

Πνευματικά Δικαιώματα © 2023 | Ψύλλος Ιωάννης

Tο περιεχόμενο της σελίδας είναι εκπαιδευτικό και δεν έχει σκοπό τη θεραπεία καμίας διαταραχής. 

Για κάθε πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.