Τα ομοιοπαθητικά στην Εγκυμοσύνη

Ο θεραπευτής πάντα πρέπει να είναι ταπεινός. Από την άλλη πολλές φορές μας εκπλήσσουν τα αποτελέσματα σε προβλήματα που η ιατρική έχει αποτύχει. Η δικιά μας θεραπευτική μέθοδος όταν χρησιμοποιείται με σύνεση και υπευθυνότητα μπορεί να κάνει θαύματα. Ένα παράδειγμα είναι η προετοιμασία για τεκνοποίηση με την εξάλειψη των γενετικών προδιαθέσεων και τον καθαρισμό των ενεργειακών εμποδίων.

Η Ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει σε ιστορικό ενδομητρίωσης και ινομυωμάτων, επαναλαμβανομένων αποβολών ή μη Φυσιολογικού Παπ σε σύνδρομο με πολυκυστικές ωοθήκες.

Σε πολυκυστικά σύνδρομα βοηθάμε στη ρύθμιση του κύκλου. και υπολειτουργία των ωοθηκών.

Ομοιοπαθητική Εγκυμοσύνη

Σε πολλές περιπτώσεις βοηθάμε στην ενεργοποίηση της ωορρηξίας πριν από εξωσωματική και ιστορικό με χρόνια αντισύλληψη που έχει μπλοκάρει στο σύστημα. Δυστυχώς η αντισύλληψη δεν είναι κάτι που αφήνει ανεπηρέαστο το γεννητικό και μερικές φορές επηρεάζει και το παιδί. Με την Ομοιοπαθητική βοηθάμε να αποβληθεί από τον οργανισμό το χημικό και το ενεργειακό εντύπωμα των χημικών φαρμάκων.

Ομοιοπαθητική για κύστη ωοθήκης

Υπάρχουν περιπτώσεις υπερανάπτυξης της Κάντιντα Κύρια ένδειξη κολπικά υγρά με μυρωδιά ψαριού, φαγούρα με αλλαγή στο περιβάλλον του κόλπου που εμποδίζει την σύλληψη.
Συχνή εκδήλωση επίσης το επώδυνο στήθος μεταξύ περιόδων ή επώδυνη περιοχή ωοθηκών που βελτιώνεται με πίεση και μάλαξη.

Περιπτώσεις στειρότητας και μητρορραγίας Σε όλες τις παραπάνω καταστάσεις η Ομοιοπαθητική έχει βοηθήσει στο βέλτιστο. Η τεκνοποίηση απαιτεί σοβαρή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα φροντίζοντας το φυσικό πνευματικό και ψυχικό σώμα. Έχοντας τη δυνατότητα της πλήρης απεικόνισης του οργανισμού με την ανάλυση του e-Lybra μπορούμε να πούμε με σιγουριά τις ανάγκες του και να προχωρήσουμε στην εξατομικευμένη φροντίδα του.

Ομοιοπαθητικη πολυκυστικές ωοθήκες, ομοιοπαθητική κύστη ωοθήκης

Πολλές μέλλουσες μητέρες δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν συμβατικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα περιέχουν ελάχιστες δόσεις ειδικά παρασκευασμένων ουσιών, αποφεύγοντας έτσι τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αυτή η ιδιότητα καθιστά την Ομοιοπαθητική την χρησιμότερη εναλλακτική για προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή τη θεραπεία βρεφών. Αυτό το άρθρο περιγράφει διάφορες καταστάσεις εγκυμοσύνης και τις ομοιοπαθητικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση δυσάρεστων ή επιβλαβών συμπτωμάτων.

Για μια επιτυχή εγκυμοσύνη χρειαζόμαστε τον οργανισμό να είναι στη βέλτιστη φυσική κατάσταση και ψυχική ευημερία.

Δεν είναι γνωστό ποιες είναι οι επιπτώσεις των φαρμάκων που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στην ανάπτυξη ενός εμβρύου.

Γενικά όμως, οι ιατρικές παρεμβάσεις πρέπει να είναι έσχατης ανάγκης και να λαμβάνονται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, όπως στην περίπτωση της εγκυμοσύνης και του τοκετού που είναι φυσιολογικές λειτουργίες.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1870, οι γυναίκες που επρόκειτο να γεννήσουν έπαιρναν τακτικά κινίνη πριν γεννήσουν για να αποτρέψουν τον πυρετό. Έλαβαν επίσης ένα ισχυρό καθαρτικό πριν τον τοκετό για να «καθαρίσουν το σώμα τους».

Είναι αλήθεια ότι ο τοκετός μπορεί να είναι μια εμπειρία που καταστρέφει τα νεύρα. Ωστόσο, οι σύγχρονες ιατρικές πρακτικές περιλαμβάνουν μεθόδους που μειώνουν τον πόνο και κάνουν τον τοκετό τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Για παράδειγμα, πολλά νοσοκομεία χρησιμοποιούν εργοταμίνη για εύκολη πρόκληση τοκετού, καθώς και μορφίνη για ανακούφιση από τον πόνο.

Κατά κανόνα, οι μαιευτήρες συνταγογραφούν φάρμακα μόνο εάν κρίνουν απαραίτητο για τη θεραπεία μιας πάθησης στη μητέρα ή το μωρό.

Ομοιοπαθητική θεραπεία

Έτσι, ορισμένοι γιατροί μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια ομοιοπαθητική προσέγγιση κάποια στιγμή. Παράλληλα, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν δοκιμασμένες θεραπείες, αυτές που ασκούν εδώ και χρόνια.

Τέτοιες θεραπείες μπορεί να βοηθήσουν στην εξάλειψη ή τη βελτίωση ορισμένων από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης καθώς και στην υποστήριξη της καλής προόδου κατά τον τοκετό και τη γαλουχία.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι γενικά σεβαστά, ασφαλή και ωφέλιμα με μόνο μια μικρή πιθανότητα να είναι επικίνδυνα. Είναι καλό να τα γνωρίζει ο μαιευτήρας μιας και μπορεί να είναι χρήσιμα και κάθε άλλο παρά επιβλαβή. Στις ΗΠΑ χρησιμοποιούνται ομοιοπαθητικές θεραπείες και εφαρμόζονται σε πολλές.

Όταν μια γυναίκα πάσχει από ασθένεια ή ιατρικές επιπλοκές, τα φάρμακα είναι συχνά απαραίτητα. Είναι γνωστό ότι αυτά τα φάρμακα μπορούν να επιμηκύνουν την περίοδο ανάρρωσης για την κατάστασή της και επίσης να μειώσουν το ανοσοποιητικό της. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα θέσει την έγκυο γυναίκα ως κίνδυνο, καθώς οποιαδήποτε ελαφρά ανοσοκαταστολή στη γυναίκα θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία του εμβρύου που κυοφορεί.

ομοιοπαθητική στην εγκυμοσύνη, Ομοιοπαθητική για κύστη ωοθήκης, ομοιοπαθητική κύστη ωοθήκης, Ομοιοπαθητικη πολυκυστικές ωοθήκες, ομοιοπαθητική θεραπεία

Κοινοποιήστε το άρθρο μας