Skip to content

Συνεδρίες Ομοιοπαθητική

Η λέξη ομοιοπαθητική έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ελλάδα και πιο παλιά στα βάθη των αιώνων. Είναι γνωστό ότι χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τον πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη. Αργότερα αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Παθολόγο και Χημικό Christian Friedrich Samuel Hahnemann (1755-1843).

ομοιοπαθητική αγωγή

Oμοιοπαθητικά σκευάσματα

Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα είναι απόλυτα ασφαλή στην εγκυμοσύνη στα παιδιά αλλά και σε συνδυασμό με άλλα σκευάσματα γιατί περιέχουν απειροελάχιστη ποσότητα της αρχικής ουσίας που προέρχονται κυρίως από φυτά ζώα και μέταλλα.

Απόλυτα ασφαλής

Η ομοιοπαθητική αγωγή είναι πολύ οικονομική. Είναι απόλυτα ασφαλής στη χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού της νηπιακής και μεταγεννητικής περιόδου. 

Επίσης αποτελεί σημαντική βοήθεια για τις μητέρες που θηλάζουν και τα μωρά τους. Είναι μια από τις πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να ενισχύσουν τη θεραπευτική ικανότητα του σώματός μας, φέρνοντας ισορροπία, ευεξία και στις περισσότερες περιπτώσεις την εξάλειψη των συμπτωμάτων και τη συνολική βελτίωση της υγείας.

Ομοιοπαθητική εγκυμοσύνη

Στόχοι

Υγεία

Υγεία

Ισορροπία

Ισορροπία

Δύναμη

Δύναμη

Σε αντίθεση με τα συμβατικά φάρμακα τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα δεν είναι εθιστικά και δεν έχουν επικίνδυνες παρενέργειες. Η ομοιοπαθητική δεν παρεμβαίνει στη συμβατική ιατρική και είναι ιδανική για χρήση σε περιόδους που μπορεί να μην θέλετε να χρησιμοποιήσετε συμβατικά φάρμακα.

Εξατομικευμένη θεραπεία.

ομοιοπαθητική αγωγή, Συνεδρίες Ομοιοπαθητικής, ομοιοπαθητική εμπειρίες, ομοιοπαθητική περίοδος


Η έννοια της ομοιοπαθητικής είναι η κατανόηση και η θεραπεία ολόκληρου του ατόμου. Προσφέρει μια πραγματικά εξατομικευμένη προσέγγιση για τη θεραπεία και αναγνωρίζει ότι τόσο η σωματική την ψυχική σωματική και συναισθηματική αλληλεξάρτηση. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεται προσεκτικά το σκεύασμα για να ταιριάζει με τα συγκεκριμένα συμπτώματά σας.


Η Ομοιοπαθητική είναι η θεραπευτική μέθοδος που δεν χρησιμοποιεί χημικά φάρμακα με παρενέργειες. Πάντα ερευνά την εξέλιξη της διαταραχής μέσα στο χρόνο ώστε να βρεθεί το αίτιο του προβλήματος. Για αυτό συχνά δεν μένει μόνο στις τοπικές εκδηλώσεις αλλά εξετάζει τον τρόπο ζωής τη διατροφή την άσκηση και γενικά τον άνθρωπο σαν ένα ενιαίο σύνολο. 

Όταν ξεκίνησα να ασκώ την Ομοιοπαθητική έκανα ακριβώς αυτό που είχα μάθει μία διαδικασία που ακόμα και σήμερα θεωρείται από πολλούς ο μόνος τρόπος. Για να είμαι πιο σαφής ξόδευα τουλάχιστον δύο ώρες στη λήψη του ιστορικού πρότεινα διακοπή του καφέ κ.α. Ευτυχώς πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι υπήρχαν πολλά κενά και εμπόδια στη διαδικασία.

Το πρώτο και κύριο εμπόδιο είναι ότι οι άνθρωποι κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν ανοίγονται από τη πρώτη συνάντηση ή το πρόβλημα είναι βαθιά ριζωμένο που δεν είναι γνωστό ακόμα και στο ίδιο το άτομο. Μερικές φορές δεν ξέρουν τι τους ζητάμε ή τους φαίνεται παράξενο.

Επίσης υπάρχει η προσωπική θεώρηση και αξιολόγηση για πράγματα και καταστάσεις. Αυτό που εννοώ είναι ότι εάν ο ομοιοπαθητικός καπνίζει ή πίνει και του έρθει κάποιος με ανάλογες συνήθειες θα το θεωρήσει φυσιολογικό. Έπειτα η διαδικασία εύρεσης του σωστού ομοιοπαθητικού σκευάσματος είναι μια επίπονη διαδικασία με μεγάλο περιθώριο λάθους τις περισσότερες φορές με την παραδοσιακή μέθοδο.

Τελικά προσπαθώντας να βρω μια πιο αξιόπιστη προσέγγιση άκουσα από κάποιους μαθητές μου για τα μηχανήματα Βιο-συντονισμού. Παρόλο που από την πρώτη στιγμή έμεινα έκπληκτος από τα αποτελέσματα μου πήρε τρία χρόνια έρευνας για να καταλήξω σε κάποιο. Το μηχάνημα Βιο-συντονισμού e-Lybra με τη λεπτομερή ανάλυση σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης σε συνδυασμό με το ομοιοπαθητικό ιστορικό είναι η πιο σωστή μέθοδος στην ομοιοπαθητική πρακτική.

Κλείστε Ραντεβού

Homoeopathy

Η ομοιοπαθητική είναι μια ολιστική προσέγγιση και σαν σύστημα εξισορρόπησης του οργανισμού υποστηρίζει εξατομικευμένα το άτομο.

Ακολουθήστε μας

Πνευματικά Δικαιώματα © 2023 | Ψύλλος Ιωάννης

Tο περιεχόμενο της σελίδας είναι εκπαιδευτικό και δεν έχει σκοπό τη θεραπεία καμίας διαταραχής. 

Για κάθε πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.